Aanbieding!

Deeper Start


Compare

Alle visvinders van Deeper zijn voorzien van accurate en krachtige functies, en de Deeper START is hierop geen uitzondering.
De START heeft een groot zendbereik van 50 meter en een scandiepte tot op 50 meter. Daarnaast is het een visvinder die je kunt vertrouwen.

Via een sterke Wi-Fi verbinding met jouw smartphone of tablet heb je een groter bereik en een gegevensoverdracht die tien keer sneller is dan via Bluetooth. Zo beschik je snel over nauwkeurige gegevens op jouw scherm. Daarnaast worden er tien scans per seconde gemaakt, waardoor de vis zeer nauwkeurig gelokaliseerd wordt.

134.95 149.95

deeper start fishfinder

De START is ontworpen om zo eenvoudig mogelijk te zijn in het gebruik:

  • Met maar 65 gram is het onze lichtste sonar ooit, die geworpen kan worden met werphengels met een werpvermogen vanaf 65 gram. Al onze sonars worden getest op hengels in combinatie met een monofilament-lijn met een trekkracht van 2,7 kg tot en met een gevlochten lijn met een trekkracht van 9 kg.
  • Door het nieuwe ontwerp van de START is hij zeer eenvoudig binnen te draaien. Tevens heeft hij een ingebouwde, automatisch geactiveerde ledverlichting voor een fantastische zichtbaarheid onder alle omstandigheden.
  • Elke scan wordt automatisch opgeslagen en kan bekeken worden via de app of online via Lakebook.
  • De installatie kan niet eenvoudiger, je hoeft geen behuizing te verwijderen en het geheel komt inclusief een op maat gemaakte, magnetische USB-oplaadkabel.
  • De START schakelt in het water automatisch aan, en uit het water weer uit, waardoor de batterij lang meegaat.
Deeper start history mode
deeper start app
Categorie: Tag: