Korum Snapper Drones mix Pack


Compare

Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen

5.958.95

Wissen

Korum Snapper Drones mix Pack
Het nieuwe en supervangende kunstaas van Korum Snapper is verpakt met 3 verschillende types vissoorten zodat waar er ook gevist wordt u snel kan overschakelen om de vangkansen te vergroten. Elke verpakking bevat ook een Snapper Spin Trace zodat u waar dan ook direct de jacht op de roofvis kunt openen.
De voorn: Deze drone ziet eruit als een (riet) voorn en is door zijn zilveren kleur de perfecte all-rounder. Door zijn reflecterende eigenschappen is deze Drone een goede keus voor het vissen in helder water.
De Baars: Het uiterlijk van een baars heeft altijd al succes gehad als het gaat om goede vangsten wat betreft grotere roofvissen. De Perch drone lijkt meer op een baars dan een levend exemplaar door de levendige strepen en de heldere rood- en groentinten en is daardoor zeer goed in te zetten in helder, maar ook troebel water en dan met name in meren en rivieren.
De Goudvis: De goudvis Drone, en dan met name de felle oranje kleur, is een wapen wat al vele jaren met succes wordt ingezet. Dit fel oranje gekleurde kunstaas heeft een enorme staat van dienst als het gaat om het vissen in sterk gekleurd water (licht, bruin, donker (veen) water). Een topper onder de drones en ziet er wellicht nog beter uit dan een levend exemplaar
De Snapper Drones zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen, 3 per verpakking inclusief Wire Trace:
8 cm, 15 gram – € 5,95 10 cm, 30 gram – € 7,50 12 cm, 45 gram – € 8,95

SKU: KSN/DRM08/10/12