Korum Xpert Rods


Compare

Verkrijgbaar in 5 uitvoeringen

124.00144.00

Wissen

Korum Xpert Rods
 
De Korum Xpert Range is het resultaat van 2 jaar “Field-testing” door het Korum Core team en consultanten. Vanuit deze opgedane kennis zijn voor deze range hengels eigen “Fast Action”  Blanks ontwikkeld waarbij gebruik is gemaakt van de laatse Carbon technologie. Het resultaat is een viertal serieuze hengels welke voldoen aan de hedendaagse eisen welke een “Bigh Fish” visser van zijn materiaal verlangt.
 
De hengels beschikken over 1k carbon weefmatten, volledige Fuji kurken achtergedeelte en siliconen ogen voor een optimale prestatie
 
Verkrijgbaar in 4 modellen:
 
Korum Xpert 11ft 6ins 1,1lb 
Uitstekende hengel voor het speciale werk op stilstaand water en rivieren waar een zachte blank nodig is om het uit de bek slaan van de haak te voorkomen. Deze hengel is eveneens zeer geschikt voor het vissen met de dobber op grote vis.
– Line rating: 4 – 10 pond
– Hengels bestaat uit 2 delen
 
Korum Xpert 12ft 1,5lb 
Deze 1,5lb hengel is een super allrounder. Het maakt niet uit of u op rivieren vist, of op jacht bent naar grote vissen op veeleisende stilstaande wateren, deze hangel heeft de klasse voor deze taken.
– Line rating: 6 – 10 pond
– Hengels bestaat uit 2 delen
 
Korum Xpert 12ft 1,75lb 
Deze 1.75lb hengel is gemaakt voor een brede range taken zoals het vissen op Barbeel (rivier) tot aan zeelt en/of brasem op grote afstand op veeleisende stilstaande wateren.
– Line rating: 8 – 12 pond
– Hengels bestaat uit 2 delen
 
Korum Xpert 12ft 2,2lb 
Deze 2,2lb hengel kan zich meten met de grootste feeder. Het team heeft deze hengel getest op (getijde) rivieren en de meest veeleisende stilstaande wateren en omstandigheden. U kunt deze hengels zelfs inzetten om te vissen op karper of snoek.
– Line rating: 8 – 15 pond
– Hengels bestaat uit 2 delen

SKU: KXROD/01/02/03/04/05 Categorie: