Aanbieding!

Preston Response M90 13 meter Euro Pack


Compare

De Response M90 13 meter Euro Pack bestaat uit:

13 Meter M90 vaste stok
3 stuks 4 delige topset ( Lengte 6 meter )
1 stuks 4 delig cupset incl cups.
1 stuks mini extension
1 stuks Prestom Monster Holdaal

2,999.00 3,899.00

Preston Response M90

Gemaakt van uitsluitend 100% Torayca High Modulus Japans Carbon schept de Response M90 een nieuw precedent in hoogwaardige hengelbouwtechnologie.
Ultra-stijf, snel reagerend en met indrukwekkende krachtreserves die in tegenspraak lijken te zijn met de lichtgewicht en uitgebalanceerde constructie is de M90 ons meest complete vlaggenschip dat wij ooit hebben geproduceerd.

Of u nu uw netten vult op een commerci‘le karpervijver, met lange lijnen op de rivier vist of op snelheid vist voor kleine vis, de Response M90 doet het allemaal.

De topsets allemaal zijn voorzien van originele Preston Innovations Slip Bushes, en waarmee dus meteen kan worden gevist. Maar welke kit ook wordt gekozen, de hengel zal altijd dezelfde lengte hebben, zodat u nauwkeurig kunt voeren en uw aas kunt presenteren. Carbonmoeheid is geminimaliseerd door de toevoeging van interne versterkingen aan elk vrouwelijk deel en door een extra 1k geweven versterking op de mannelijke secties.

Om de prestaties verder te optimaliseren, worden er elastische EVA uitlijncones met PTFE bussen geleverd bij elke topkit. Beide hengels zijn ook voorzien van uitlijntekens voor de sectiedelen voor een optimale opbouw. Het afsteken wordt geholpen door de Easy Ship antifrictie-finish op beide hengels, om er zeker van te zijn dat de visserij op geen enkele manier negatief wordt beinvloed. Ook niet door slecht weer. Alle secties en reservekits worden standaard geleverd in beschermende kokers en elke hengel met de veel besproken Response Monster Pole foedraal.

SKU: RESM90/13ME Categorie:
Merk

Type

Type

Type

Prijs

Type

Prijs

Prijs

Prijs

Kleur

Type

Type

type

Prijs

Merk

Prijs

Merk

type