• Gratis verzending v.a. €75,-
  • Goede & betrouwbare service
  • 30 jaar ervaring in de hengelsport
  • 14 dagen retourrecht
  • Fysieke winkel
Stel een Oplopende Directie in

1-10 van 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Overbevissing

woensdag 2 maart 2016 17:53:20 Europe/Berlin

Genoeg is genoeg!
Onze hobby loopt gevaar! Verhef je stem tegen de overbevissing in Nederland.
Tijdens de Visma, a.s. weekend in Ahoy te Rotterdam, kun jij je stem tegen de overbevissing in ons land laten horen!
Doe mee, teken in bij de SNB. 

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Preston Fishing

Blog Februari Wim Russchen

zondag 28 februari 2016 16:59:07 Europe/Berlin


Sportvissers open uw ogen!
Sinds een paar maanden heb ik zitting genomen in de werkgroep belangenbehartiging van de SNB. Snoek is in mijn ogen nog steeds de mooiste roofvis van ons water. Al een aantal jaren maak ik mij ernstig zorgen over deze prachtige rover. De beroepsvisserij is druk bezig om het aantal snoeken ernstig uit te dunnen. Waarom?  

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Preston Fishing

Blog Wim

dinsdag 9 februari 2016 20:26:29 Europe/Berlin

Werpen en vangen 
Iedereen die mij kent weet dat ik het werpen op snoek de aller leukste vind. Het gaat mij om het zien en voelen van de aanbeet. Vaak zijn deze beten erg spectaculair. Mooie kolken van de snoek. Soms tot meerdere malen. Erop en erover. Heerlijk. Het zien en voelen dat geeft mij een kick. Niet dat ik nooit trol, maar dat doe ik vaak als ik naar een andere stek vaar. Ondertussen drink ik dan vaak een kop koffie en eet even wat. 

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Preston Fishing

Jerkbaits

dinsdag 2 februari 2016 22:07:34 Europe/Berlin

Succes gegarandeerd met Jerkbaits!
De laatste tijd veel bezig met jerkbaits. Zacht kunstaas kun je ook uitstekend jerken. Grote shads van Fox of Salty Shakers gaan prima door het water wanneer je kleine korte tikken geeft met je jerkbait hengel. De laatste tijd ook goed gevangen aan de ITT Beavertail.

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Preston Fishing

What's about the Wimmen?

donderdag 5 november 2015 12:14:44 Europe/Berlin

snoek vissen met wim en wim
What's about the Wimmen? 
Nou daar is helemaal niets mee. Wim van Vliet van Macfishing stapt deze dag bij mij aan boord. Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat Wim mij gevraagd heeft om iets te doen voor het merk Dragon. Dragon is een van de merken waar die hij voert binnen zijn bedrijf. Ik mag stukjes schrijven over het materiaal en mag ook vissen met deze mooie hengelsportartikelen.

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Preston Fishing

Blog 6 Wim Russchen

dinsdag 27 oktober 2015 09:44:10 Europe/Berlin

Nooit opgeven 
Wanneer Jos en ik deze morgen het grote water opzoeken is het heerlijk snoekweer. Een lekker windje staat op het water. We Hebben er zin in. Heerlijk de boot laten driften op de wind. Mooi man. We varen in de vroege ochtend naar een plaats waar ik denk dat de snoeken zullen liggen. Het water is erg helder. Prachtig helder water. Ik leg de boot lekker op de wind. We volgen een talud tussen de 2 en 3 meter. 

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Preston Fishing

Blog 5 Wim Russchen

maandag 21 september 2015 12:18:13 Europe/Berlin

mooie visdagenMooie visdagen
Op een zondag reis ik af naar het grote water om samen met Hans Vergouwen. We gaan een dag werpen. Zoeken naar plekken met veel planten. We vissen met shads, voorzien van een systeem dat geen loodkop heeft maar waar wel dreggen aan verbonden zijn. Je kan nu heerlijk over de planten heen vissen. Hans vist met de Pig Shad. Ik vis met de grootste variant Salty Shakers of Dragon V Lures.

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Preston Fishing

Blog 4 Wim Russchen

dinsdag 25 augustus 2015 12:35:00 Europe/Berlin

wim russchen baarsEen snoekende schaatscoach 
Ik ken Jan van Veen al sinds de kleuterschool. Wij hebben samen de middelbare school doorlopen. Tijdens de hoger studies zijn we elkaar een beetje uit het oog verloren, maar de laatste jaren hebben we weer intensief contact. Jan is altijd zeer gedreven geweest met het schaatsen. Waar hij vroegere een zeer talentvolle schaatser was,  (hij heeft helaas de top net niet kunnen bereiken) is hij zich wel blijven ontwikkelen binnen het schaatsen.

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Preston Fishing

Blog 3 Wim Russchen

maandag 15 juni 2015 09:41:15 Europe/Berlin

Kleine druktemakers met grootse daden
Nog even een paar uur het kanaal op. Samen met Frank Laan. Frank ken ik als student toen ik nog leerkracht was op de sportvisacademie in Zwolle. Frank is een jongen met een passie voor het roofvissen. Zulke vissers kan ik altijd goed gebruiken in mijn boot. We gaan trollen op een kanaal bij ons in de buurt.

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Preston Fishing

Blog 2 Wim Russchen

maandag 8 juni 2015 09:18:59 Europe/Berlin

snoek vissen wim russchenFirst strikes, zaterdag
De eerste aanbeten van het seizoen hebben wij weer in the pocket. Op zaterdagmorgen even een paar uur op ons thuiswater. Prachtige omgeving. Mooi water en prachtige luchten. Topmorgen. Wanneer wij arriveren staat het water geweldig hoog. Jos en ik moeten plat op de buik in de boot liggen om onder de brug door te komen.

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Preston Fishing
Stel een Oplopende Directie in

1-10 van 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2