• Gratis verzending v.a. €75,-
  • Goede & betrouwbare service
  • 30 jaar ervaring in de hengelsport
  • 14 dagen retourrecht
  • Fysieke winkel
Bekijk de virtuele tour
Rix Hengelsport & Outdoor Bruchterweg 73A 7772 BG Hardenberg 0523 - 68 2740 info@rixhengelsport.nl
Openingstijden

Welkom op de vernieuwde Rix Hengelsport webshop

Rix Hengelsport & Outdoor heeft de beslissing genomen om een nieuwe webshop te bouwen die naast de computer tevens gebruiksvriendelijk is voor tablet en mobiel.
Op deze manier proberen wij te voldoen aan de wensen van de moderne hengelsporter. Zo kunt u, waar en wanneer u maar wilt, gebruik maken van de webshop.

Wij werken elke dag aan ons ultieme doel: het realiseren van een zeer ruim opgezette webshop die voorziet in de behoefte van zowel de recreatieve als professionele hengelsporter. Dit willen wij realiseren door het aanbieden van een divers en kwalitatief assortiment tegen een scherpe prijs voor alle takken van hengelsport.

Op moment van schrijven, mei 2015, staat het Preston, Fox, Fox Matrix, Boiliemeister, Timm’s dobbers, Korum en Avid Carp assortiment op de webshop.

Wat kan u van ons komende maanden verwachten? 

Wij streven ernaar om alle merken van de verschillende hengelsporttakken die wij in ons 750 m2 winkelpand aanbieden tevens op de vernieuwde webshop te tonen. Hierbij kunt u denken aan merken zoals Spro, Sportex, Trakker, Saveage Gear, Westin, Rapala, Penn, Tackle Guru & Drennan. Staat uw product nog niet op de webshop? Bezoek eens onze winkel en kom langs voor een bakje koffie. Wij werken er hard aan om alle merken online aan te bieden en hopen hierbij op jullie begrip.