Aanbieding!

Preston Compact Absolute Blue Edition


Compare

Plaats uw ”pre order” hier: verwachte levertijd 2-4 weken. Wanneer het product binnen is nemen wij direct contact met u op.Binnenkort ook te bezichtigen in onze winkel.  

499.00 659.00

Absolute Compact Blue Edition Een verbeterde versie van de populaire Absolute Compact. Met een schitterende nieuwe metallic-blauwe finish wordt deze zitbox geleverd met een her-ontworpen dieper en integraal plateau, 30mm pootconstructie, een nieuwe carbonvriendelijke band voor het vastzetten van de vaste hengel en een nieuw intern vergrendelsysteem voor de poten. Te gebruiken in combinatie met alle huidige en vorige Absolute units.
Ideaal voor de visser die het beste verlangt van een topklasse modulaire zibox en op zoek is naar ruimtebesparing. Kenmerken: Carbonvriendelijke band voor vaste hengel Integrale waterpas Verwijderbare, afgedekte voetplaat Eenvoudig los te draaien schroefknoppen Interne, telescopische poten met een diameter van 30mm (2 van schroefdraad voorzien) ruimte onder de zitting voor onderlijndozen Integraal en diep plateau met extreem grote modderpoten.
Geleverd met: 1 x Diep en aan frame gemonteerd plateau 1 x 26mm Ondiepe unit (compleet met 18cm tuigenrekjes) 1 x 40mm diepe zijlade-unit 1 x Afdekzeil voor zitbox 1 x Schouderriem 3 x Onderlijndozen (2 x klein, 1 x groot)

SKU: ABST/27 Categorie:

Andere suggesties…