Aanbieding!

Preston Response M90 16 Meter


Compare

Plaats uw ”pre order” hier: verwachte levertijd 2-4 weken. Wanneer het product binnen is nemen wij direct contact met u op.Binnenkort ook te bezichtigen in onze winkel.

3,199.00 3,999.00

Preston Response m90 Gemaakt van uitsluitend 100% Torayca High Modulus Japans Carbon schept de Response M90 een nieuw precedent in hoogwaardige hengelbouwtechnologie. Ultra-stijf, snel reagerend en met indrukwekkende krachtreserves die in tegenspraak lijken te zijn met de lichtgewicht en uitgebalanceerde constructie is de M90 ons meest complete vlaggenschip dat wij ooit hebben geproduceerd.
Of u nu uw netten vult op een commerci‘le karpervijver, met lange lijnen op de rivier vist of op snelheid vist voor kleine vis, de Response M90 doet het allemaal. De hengel is echt 16m lang als het versterkte halve verlengdeel is gemonteerd, dat standaard bij de hengel wordt geleverd en dat de kans op beschadiging van secties voorkomt als er op grote afstand wordt aangeslagen; dit tweezijdig inzetbare verlengdeel past ook op de 14,5m sectie. In het pakket zitten ook twee extra bi-conische miniverlengdelen die in de secties 5/6 en 7/8 passen en die een totale bescherming bieden op welke afstand u ook vist.
De M90 wordt geleverd met in totaal twaalf topkits; met een combinatie van 2.4m match kits van optimale lengte en Roller Pulla Powerkits, die niet hoeven te worden ingekort, aangezien zij allemaal zijn voorzien van originele Preston Innovations Slip Bushes, en waarmee dus meteen kan worden gevist. Maar welke kit ook wordt gekozen, de hengel zal altijd dezelfde lengte hebben, zodat u nauwkeurig kunt voeren en uw aas kunt presenteren. Carbonmoeheid is geminimaliseerd door de toevoeging van interne versterkingen aan elk vrouwelijk deel en door een extra 1k geweven versterking op de mannelijke secties.
Om de prestaties verder te optimaliseren, worden er elastische EVA uitlijncones met PTFE bussen geleverd bij elke topkit. Beide hengels zijn ook voorzien van uitlijntekens voor de sectiedelen voor een optimale opbouw. Het afsteken wordt geholpen door de Easy Ship antifrictie-finish op beide hengels, om er zeker van te zijn dat de visserij op geen enkele manier negatief wordt beinvloed. Ook niet door slecht weer. Alle secties en reservekits worden standaard geleverd in beschermende kokers en elke hengel met de veel besproken Response Monster Pole foedraal.
16M Response M90 LENGTH 16m CLOSED LENGTH 1830mm top 2 length 2400mm top 3 length 3950mm weight at 13m (8 sections) 790g weight at 14.5m (9 sections) 1060g WEIGHT at 16m (10 sections) (without half butt) 1300g NO. OF SECTIONS 10

SKU: RESM90/16M Categorie:
Merk

Type

Type

Type

Prijs

Type

Prijs

Prijs

Prijs

Kleur

Type

Type

type

Prijs

Merk

Prijs

Merk

type

Andere suggesties…

  • Preston DWA Roller Pulla Kit

    74.95 In winkelmand
    Compare
  • Preston Response Roller Pulla Kit

    74.95 Opties selecteren
    Compare